Descobreix algunes de les plataformes socials que poden convertir-se en una eina d’aprenentatge molt útil amb aquest Webinar presentat per alumne de segon del CFGS de Màrqueting i Publicitat de l’Escola Montserrat.

Actualment, les Xarxes Socials tenen un gran pes dins de la nostra vida personal i, en alguns casos, també dins de la professional. En el món del Màrqueting Digital són un factor clau per a promocionar un producte o servei.

Com a treball trimestral, dins l’assignatura de Projecte del Grau, les alumnes de segon del CFGS de Màrqueting i Publicitat de l’Escola Montserrat vam decidir realitzar un curs relacionant dos aspectes: les Xarxes Socials i el món de l’Educació.

A causa de la situació generada per la pandèmia mundial del coronavirus, vam haver de canviar d’un curs presencial a un Webinar! I t’expliquem com!

La idea inicial

Inicialment, el format del curs havia de ser presencial, amb ponents i un seguiment online en directe via Twitter.

Havíem preparat un curs enfocat als alumnes d’Educació Infantil, de la mateixa Escola Montserrat, dins de l’horari establert de classes, promocionat tant de manera online com offline.

Amb tot ja preparat i organitzat, ja només faltava que arribés l’esperada data per tal de portar el curs a terme; però, com bé sabeu, vam ser sorpresos per la pandèmia que estem vivint aquests dies!

Llavors, ens vam adonar que el format del nostre curs havia de canviar, ja que l’estat de confinament impedia portar a terme el l’acte presencial.

No vam tenir altra opció que actuar i modificar-ne el format.

Curs màrqueting

D’offline a online

Un cop revisat tot el material, vam retocar tota l’estratègia de promoció del curs. Va desaparèixer tota forma offline i va passar a ser online, adaptant els continguts, les imatges i formats de les publicacions. En aquest punt, les Xarxes Socials són les nostres aliades!

D’altra banda, el format del curs també va haver de canviar: en lloc d’una presentació en una aula, vam gravar un Webinar i el vam publicar al canal de YouTube del mateix blog. Una solució per adaptar-nos a la situació actual i inesperada amb èxit!

El confinament al qual ens ha portat la crisi sanitària provocada pel coronavirus ens ha demostrat, definitivament, que adaptar-se al món digital és un fet inevitable.

Nosaltres no ens aturem, i tu?


Projecte realitzat per Sandra Díaz, Laia Murgadella i Maria Vega

Alumnes de segon del CFGS de Màrqueting i Publicitat de l’Escola Montserrat (Curs 2019/2020)